Egen elproduktion med solceller

Observera

Information: Vi tar idag inte emot nya förfrågningar inom solenergi utan rekommenderar er att ta kontakt med våra kollegor på Etc El.
http://etcel.se/Egen elproduktion med solceller

Funderar du på egen elproduktion? Hilmeko erbjuder totalentreprenad inom solkraftsanläggningar där vi hjälper till från idé till färdig monterad solcellsanläggning. Solcellssystem finns i olika storlekar och effekter och anpassas efter specifika önskemål och förutsättningar.

Vi använder oss bland annat av SolarEdge innovativa system som kombinerar digital styrningsteknologi med effektiv effektomvandlingsstruktur för bästa prestanda och tillförlitlighet. Och vi använder oss av egna solcellsmontörer.

Hilmeko erbjuder montering av solceller på tak för egen elproduktion. En solcellsanläggning är ett bra sätt att spara pengar på lång sikt, miljöanpassar din fastighet och gör den ekonomiskt säkrare. Vi installerar solcellerna där du vill ha dem, på tak, vägg eller annan plats. Vid installation på tak säkerställer vi att fastighetens tak behåller sin funktionalitet i övrigt.

 

När vi använder solceller för elproduktion, bidrar vi också till att reducera utsläppen av koldioxid till atmosfären.

info(at)hilmeko.se

Här monteras det för att producera 19.5 kW

65 st 300 w paneler

22,5 kW på plats på ett garagetak

6 kW

Snart är vi igång

42 kW kommer nu att produceras på detta enorma tak

15,5 kW silverpaneler som riktigt smälter in på taket

En panoramavy över en installation med fler solcellstak

Och ibland blir det frost

Svarta solcellspaneler smälter in i takmiljön där du vill att det ska göra det