Om oss

Om oss

Vi utför arbetsuppgifter som förekommer på höga höjder såsom sektionsfällning av träd, rope access, kombinerat med olika miljötekniska uppdrag, installation och montering av solceller på tak för produktion av egen solenergi, samt installation av dagsljussystemet Solatube® som bygger på avancerad optik som för in dagsljus i ett mörkt rum på ett naturligt sätt.

Vår bakgrund

1001388_1398462517038457_1128483337_nTobias Meyer har en bakgrund som byggarbetare, konstnär och fick som trädgårdsmästare alltfler förfrågningar från sina kunder om svåra sektionsfällningar av träd och efter ett år med det så kom det frågor – du som kan klättra i träd kan väl hjälpa oss med tak och fasader! Han fann då arbetsmetoden Industriell repklättring eller Rope Access som är en arbetsmetod som innebär att två rep alltid används – ett arbetsrep och ett backup-rep. Tobias är rope access tekniker.

 

 

 

IMG_0814Mariann Meyer är lärare, reklamare, konstnär men framförallt – miljöentusiast. Hon har som ambition att förena företagets specialistkompetens inom höghöjdsområdet med hållbar miljöteknik. Mariann är rope access tekniker och den första kvinnan som arbetar som solcellsinstallatör i Norden.

 

 

 

klimatsmart100x100Hilmeko finns med i Klimatsmarts databas över klimatsmarta, miljövänliga och energieffektiva produkter och tjänster under branschrubriken ”Solenergi” och prioriterar att ligga i framkant när det gäller det framtidsinriktade och innovativa hållbarhetsarbetet. Det är fantastiskt att se hur effektivt den nya miljötekniken fungerar och idag har vi alla en möjlighet att välja en miljöanpassad metod.

Har du själv en ide om något miljötekniskt problem – Kontakta oss gärna!